Сортиране:
Покажи:

Филтър

 • Вид
  0
 • Производители
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Висящи тоалетни чинии


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 11 от 11 продукта (1 страници)

Висящи тоалетни чинии
Когато говорим за тоалетна чиния е крайно наложително да решим дали съответната тоалетна чиния ще бъде конзолна или стандартна от типа моноблок. Напоследък дори монтирането на структура за вграждане с конзолна тоалетна чиния е по-честият вариант от това да се постави моноблок.
Всяка конзолна тоалетна чиния е абсолютно задължително да бъде комбинирана със структура за вграждане. Това е така, тъй като която и да е конзолна тоалетна има необходимост да бъде окачена на нещо, за да може някак да се закачи и да стои на стената. Всеки знае, че всяка структура за вграждане има метален профил с отвори и шпилки на които на които се фиксира избраната в случая за комплектоване конзолна тоалетна чиния. В най-масовия случай на другия край на шпилките има шайби с гайки с които се чинията се стяга към вградената структура. Има няколко основни неща, на които е необходимо да се обърне внимание при избора на конзолна тоалетна чиния.
Първото е това дали отдолу на чинията каналът се вижда или тоалетната е със порцелан който я покрива. Обикновено плътно затворените чинии са с доста по-висока цена от обикновените при които са силно изрязани и всичко се вижда. От гледна точка на естетика такъв модел плътно затворена с порцелан конзолна тоалетна чиния изглежда неимоверно по-добре от старите обикновени тоалетни. Освен това съвсем не е за пренебрегване и малко известният факт, че плътно затвореният порцелан при една висяща тоалетна чиния не се прави само с цел постигане на цялостна завършеност от естетическа гледна точка, а и основно поради това че създаването на маси и тежест на тоалетната чиния й придава допълнителна здравина и устойчивост. За пример може да се даде елементарното сравние като това, че при обикновените изрязани тоалетни чинии тежестта варира в рамките на дванадесет или четиринадесет килограма, а една хубава масивни плътно затворена конзолна тоалетна чиния понякога надминава тегло от тридесет килограма правейки я доста по надеждна и устойчива във времето.