Сортиране:
Покажи:

Филтър

 • Вид
  0
  0
  0
  0
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Производители
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Повърхност
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Фаянс


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 24 от 182 продукта (8 страници)

Фаянс

Планирате да реновирате банята си и търсите най-качествения фаянс в град Варна? А знаете ли, че ние от Екостил Керамик можем да Ви предложим най-добрите решения за Вашия дом?

Понякога да откриете правилната настилка за Вашите мокри помещения е трудна задача. Важно е да се съобразите не само с функцията на помещението, но и с неговите особености и размери.

Това е само част от целия процес. За съжаление, много потребители не обръщат внимание на планирането и визуализацията, а преминават направо към избора на плочки. Те се водят изцяло от визията и избират настилка, която да пасне на техния вкус.

Но ние като специалисти Ви съветваме да обърнете внимание на материалите и техните качества. Така ще успеете да подберете най-подходящите плочки.

Какво трябва да знаете, когато избирате фаянс в град Варна?

При производството на фаянс се използва смес от глина, пясък и минерални добавки. Получената маса се пресова, изпича и покрива с глазура. Финалното покритие запечатва повърхността и я прави водоустойчива, лесна за почистване и поддръжка.

Въпреки това, фаянсът е най-крехкия сред облицовъчните материали. Съществува риск да се повреди при силни спонтанни удари. Това е причината, този вид плочки да са подходящи единствено и само за вътрешна стенна облицовка. За открити пространства като балкони, летни градини, зони за отдих около басейна и в градината е по-добре да се насочите към друга настилка.

На пазара и в нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от фаянсови плочки. С тях ще можете да добавите стилен и неповторим характер на Вашата баня. Можете да избирате между продукти с различни форми, дизайни, цветове и покрития. Независимо какъв стил предпочитате, фаянсът може да отговори на Вашите нужди.

Какви са предимствата на фаянсовите плочки?

Често, когато хората търсят фаянс в град Варна се интересуват от неговите характеристики. За да Ви помогнем да вземете правилното решение, ще Ви представим неговите предимства:

 • Не натрупва статично електричество и по плочките не се задържа прах.
 • Електропроводимостта им е по-ниска в сравнение с другите видове.
 • Повърхността им е глазирана, за да се подсили тяхната водонепропускливост.
 • Устойчиви на замърсявания и лесни за почистване.
 • Не изискват постоянни грижи и са лесни за поддръжка.

Ако искате да изберете правилните плочки, ние Ви съветваме, когато търсите фаянс в град Варна да се запознаете подробно с особеностите на продукта. В онлайн магазините, можете да откриете подробна информация в описанието на всички артикули.

Но, ако решите да посетите шоурум за плочки, обърнете внимание на маркировката на опаковките. Там с латински букви са отбелязани тяхната устойчивост. Така ще разберете дали харесания от Вас модел е подходящ за Вашата баня.