Екостил Варна ЕООД се развива в сферата на строителството повече от 20 год. Дейността на фирмата е свързана основно с търговия на едро и дребно със строителни материали, качествен монтаж и услуги,  строителство и ремонтни дейности. При нас ще намерите пълен асортимент от материали за изграждането на нов дом, търговска сграда, всичко необходимо за ремонт, довършителни работи или освежаване.

    През годините сме създали успешни партньорства, редовни и лоялни клиенти. Именно търсенето и потребностите на нашите клиенти ни амбицира да създадем нашия нов обект ЕКОСТИЛ КЕРАМИК. Водени от желанието за развитие и идеята да предложим цялостен асортимент от продукти за изграждането или ремонта на вашия дом ние създадохме нов магазин , в съседство до познатата ви вече локация ,  в който ще откриете всичко необходимо за вашата мечтана баня: 

    - фаянс, теракота, гранитогрес 

    - санитарна керамика 

    - смесители 

    - вани, душ кабини и аксесоари

    - мебели за баня 

    - вентилатори

    - други интериорни решения

    - изготвяне на индивидуален 3D проект

Отново сме заложили на най-добрите доставчици в тази област. Работим с утвърдени марки като ROCA, IDEAL STANDARD, GROHE, KAI  GROUP, FORMA VITA, KEROS и др. Нашите любезни служители ще се опитат да помогнат с практични идеи и ще отговорят на всеки един възникнал въпрос. В нашите магазини ще бъдете посрещнати с усмивка и компетентност.

Уважаеми клиенти, ние се развиваме благодарение на вашето доверие и с голяма отговорност ще продължим да работим за вас!