Сортиране:
Покажи:

Филтър

 • Вид
  0
  0
 • Производители
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Кухненски мивки


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 24 от 87 продукта (4 страници)

Кухненски мивки

Кухнята е сърцето на дома, а мивката е един от най-използваните нейни елементи. Ние ще Ви помогнем да я изберете така че  да бъде в синхрон с цялото кухненско обзавеждане и стил и същевременно да е максимално удобна и практична. Знаем, че обновлението на кухнята никога не е бърз и лесен процес. За това с идеята да Ви улесним, посветихме тази категория на кухненските мивки. 

   В днешно време на пазара има голямо разнообразие от цветове и форми кухненски мивки с модерен дизайн. От голямо значение е да се избере качествена мивка. Необходимо е тя да е устойчива на надрасквания да е термоустойчива. Важно е да се отчете и факта, че кухненските мивки се използват постоянно. Било то за приготвяне на храна, за измиване на съдовете и за поддържане на хигиената. За това е важно мивката да бъде удобна за работа и устойчива на всякакви въздействия. 

Мивките от Полимермрамор, известен още като лят мрамор, е композитен материал с основни съставки естествено мраморно брашно (около 80%) и полиестерна смола. Покритието е прозрачен устойчив на химикали санитарен гел, което ги прави изключително лесни за поддръжка поради гладката си и непореста повърхност.

Мивките направени от Граниксит, материал който е с идентични на полимермрамора съставки, но с добавен в покритието специфичен пълнител, осигуряващ уникална визия и по-висока устойчивост на UV лъчи и физико-механични влияния.

А мивките направени от Фатгранит, материал чиито съставки са 80% естествен кварц - най-твърдата съставка на гранита и 20% смола. Комбинацията между устойчивост и лесна поддръжка прави Фатгранита перфектния материал за кухненски мивки, обединяващ в себе си функционалност, естетика и здравина.