Сортиране:
Покажи:

Филтър

 • Вид
  0
  0
 • Производители
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Плотове за мивки


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 6 от 6 продукта (1 страници)

Плотове за мивки

За придаването на допълнителна функционалност и стил в съвременното санитарно помещение, съществуват различни продукти и аксесоари. Най-често срещаните са масивните плотове за баня, позволяващи допълнение на интериора и разширяване на възможностите за употреба. 

Както знаем, нивото на влажност в санитарното помещение е доста високо, така че за изработката на мебелите и обзавеждането, допълнителните аксесоари и всички декоративни елементи не е подходящ всеки материал. Той трябва да изглежда добре, да е водоустойчив, да не създава условия за развитие на мухъл и плесен, да не гние и да не се деформира. Ето защо, за изработването на съвременните плотове за баня се използва:

Естествен или изкуствен камък;

ПДЧ или MDF;

Дебело и здраво стъкло;

Дърво, импрегнирано и обработено по специален начин, така че да е устойчиво на водата и влагата;

Гипсокартон с облицовъчни керамични плочки или мозайка.

За щастие, днес вече се предлагат готови решения, които са обработени и не се налага да правите нищо допълнително, така че да удължите дълготрайността на покупката си. Достъпни са различни решения, не само от гледна точка на използвания материал, но и що се отнася до размерите, цветовете, формата и т.н. От една страна, употребата на плотове за баня осигурява допълнително пространство, позволяващо подреждането и съхраняването на всякакви козметични продукти и принадлежности, които се намират в близост, при необходимост от тяхното използване. Това могат да бъдат шампоани, балсами, кремове, епилатори, машинки за бръснене и т.н. Само с прилежното им подреждане, те ще Ви бъдат винаги под ръка, при необходимост. От друга страна, плотовете за баня служат като аксесоар за тоалетна, който допълва цялостния интериор, придават стил и елегантност на помещението. Те могат да бъдат много красиви, особено ако проявите креативност и например добавите допълнително скрито осветление, което да образува леко светлинно сияние, подчертаващо прибора. С оглед на разнообразието от размери днес, практически е възможно използването им във всяко санитарно помещение, без значение от неговата квадратура. Много е важно обаче, при избора, размерите да бъдат съобразени правилно и точно, особено когато става дума за малко и ограничено откъм пространство помещение. При по-широките и просторни санитарни кътове, мястото е достатъчно и дори грешки от няколко милиметра в голяма част от случаите не са проблем.