Сортиране:
Покажи:

Филтър

 • Вид
  0
  0
  0
 • Производители
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Повърхност
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Моноблоци


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 24 от 58 продукта (3 страници)

Моноблоци
Вместо да се опитвате да комбинирате отделните компоненти за Вашата тоалетна, може да изберете моноблок. Той е предпочитан, именно защото предлага цялостно решение за Вашето санитарно помещение. Съвременното решение на най-разпространениете тоалетни чинии са моноблоковете. Това обзавеждане не само е практично, удобно и функционално, но и ви подсигурява отлична хигиена – нещо, от което се интересуват по-голямата част от потребителите. 
През последните няколко десетилетия моноблоковете са предпочитани, заради лесния си монтаж и икономията на изразходваната вода. Най-общо казано, това е тоалетна и казанче в едно. Днес на пазара имате възможността да се сблъскате наистина с най-разнообразни модели, сред които да избирате. Всички те се отличават един от друг, спрямо форма, дизайн, функции, цвят, материал, размер, производител, цена. При покупка от ключова важност е да се съобразите с наличното пространство в мокрото помещение. 
Моноблоковете със задно оттичане се свързват директно към канализацията. Изводът на моделите с долно оттичане позволява монтаж навсякъде, където вие прецените, че е удачно. Това обзавеждане за баня изглежда някак елементарно на пръв поглед, но в действителност изобщо не е така. Нужно е да помислите върху редица специфики, както и това дали да разполагате с двустепенен бутон. С него можете сами да определите количеството вода, което да използвате при почистването на самата тоалетна чиния.
Двустепенните механизми са далеч по-добра алтернатива от останалите. С тях не просто ще улесните задълженията си, свързани с чистенето, но и ще си подсигурите хигиената, от която се нуждаете. Освен това ползването им е пряко свързано с икономия на вода и пестене на средства.
Капаците са също част от моноблоковете и те се явяват като онзи завършващ елемент, определящ цялостния им облик. Ултра тънките модели са едни от най-предпочитаните, заради това, че придават изтънченост и стилна визия на всяко мокро помещение. Ако решите да заложите на седалките с плавно падане, то ще избегнете онзи неприятен шум, който се чува при затварянето на капака. Надеждността на тези системи е изпитана, а монтирането им не отнема почти никакво време.