Сортиране:
Покажи:

Филтър

 • Вид
  0
  0
  0
  0
 • Производители
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Повърхност
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Комплекти мебели за баня - шкаф за баня


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 24 от 81 продукта (4 страници)

Комплекти мебели за баня - шкаф за баня

Обзавеждане за баня от Екостил Керамик

Банята е много повече от необходимост за всеки дом. Не случайно много дизайнери я сравняват с „оазис” и „домашен спа център”. Това е мястото, където можете да затворите вратата и да се погрижите за себе си, забравяйки всички тревоги. Да се потопите в едно приказно пространство, създадено да отговори на Вашите нужди и изисквания за удобство и стил.

За съжаление, понякога е много объркващо, когато търсите шкаф за баня в град Варна и не можете да намерите подходящ модел. Няма значение дали се нуждаете от горен шкаф за баня или шкаф за баня с мивка, който да допълни интериора.

Ние от Екостил Керамик сме ценители на качеството и красотата. Затова вярваме, че всяко мокро помещение заслужава специално внимание при избора на цялостно обзавеждане. Всеки детайл е от значение!

Какво трябва да знаете при избора на шкаф за баня в град Варна?

Много хора мечтаят за перфектната баня. Някои си я представят като прекрасно кътче за релаксация, а други - като практично място за ежедневните нужди.

За съжаление, често потребителите не са наясно на какво трябва да обърнат внимание при обзавеждане на банята. Те най-често се затрудняват с избора на горен шкаф за баня и шкаф за баня с мивка. Често и консултантите в магазините за шкафове за баня в град Варна не са запознати с особеностите и характеристиките на предлаганите от тях модели.

Ние от Екостил Керамик Ви съветваме да обърнете внимание на:

 • Размера –  не забравяйте – при започване да измерите пространството, с което разполагате. Убедете се, че сте взели точните размери, за да можете да подберете шкаф, който пасва на свободното място.
 • Материала – заради влагата в банята, шкафовете са изработени от водоустойчиви  материали като PVC и HPL. Те не се повреждат и от рязка смяна на температурата.
 • Разположението на чекмеджетата и вратите – съобразете се те да бъдат разположени, така че да не Ви пречат на удобството, когато ги използвате.
 • Допълнителни удобства – някои модели имат вградено осветление, огледала, изтеглящи се шкафове и други.
 • Качеството – това е може би най-важният критерий. При избора на шкафове за баня в град Варна не забравяйте да проверите дали материалът може да устои на влагата и високите температури.
 • Стила – на пазара можете да откриете голямо разнообразие както от класически модели в бяло, така и по-интересни и смели дизайнерски решения.
 • Цената – съветваме Ви да определите максималния си бюджет и да подберете шкафове, които да комбинират доброто качество с желаната от Вас цена.

На какво да обърнете внимание при избора на горен шкаф за баня в град Варна?

Горните шкафове са практични и добавят много естетика в интериора на банята. На практика може да бъдат монтирани на всяка стена, но обикновено се поставят над мивката и смесителя. Това е най-удобното място, защото осигурява лесен и бърз достъп до нуждата козметика и аксесоари.

 Често срещани грешки при избор на горен шкаф за баня в град Варна са:

 • Избор на неподходящи материали и дизайн – както вече споменахме, не всеки материал е подходящ за употреба във влажни помещения. Например масивната дървесина много бързо би се повредила в такива условия.
 • Несъобразяване с долния шкаф и мивката – много потребители правят импулсивни покупки и се водят единствено от визията.  Това е причината, резултатът да е -несъответстващи си по размер, стил и цвят шкафове и мивка.
 • Липсата на достатъчно място – често срещано притеснение е, че понеже шкафът ще бъде монтиран на стената, той ще се окаже прекалено тежък и може да падне. Истината е, че всички продукти за баня са съобразени с изискванията за качество и тегло. Затова е важно да изберете шкаф, който ще Ви осигури достатъчно място за съхранение.

На какво да обърнете внимание при избора на шкаф за баня с мивка в град Варна?

Шкафовете за баня с мивка са перфектното допълнение за всяка съвременно и модерно мокро помещение. Те умело съчетават шкаф и мивка в едно.

В зависимост от модела, той може да Ви предложи място, в което да съхранявате препарати, хавлии и различни принадлежности. Освен това, мивката може да бъде поставена върху горната плоскост и да бъде изцяло видима или да бъде вградена в нея.

Най-често срещаните грешки при избора на шкаф за баня с мивка в град Варна са:

 • Грешно съчетаване на шкафа с мивката – има различни модели мивки, които може да бъдат вградени или монтирани на шкафа. Важното е да изберете правилния вид, който да пасва на цялостния дизайн и да отговаря на нуждите Ви.
 • Несъобразяване с водопроводните тръби и инсталации – трябва да сте наясно, че шкафът ще прикрива видимите тръби, които го свързват с мивката. Затова трябва да осигурите достъп на мивката до тръбите. Освен това, долната част трябва да е достатъчно голяма, за да ги събере и да остане място за съхранение.

Какви шкафове за баня в град Варна  Ви предлагаме?

Изборът на шкаф за баня в град Варна може да бъде трудна задача, особено ако не сте сигурни какво търсите. Ние от Екостил Керамик сме готови да Ви съдействаме, като Ви предложим първокачествени горни шкафове за баня и шкафове за баня с мивка в град Варна.

Всички мебели за баня, които ще откриете в тази категория са изработени от водоустойчиво ПВЦ. Сигурни сме, че ще откриете модели, които ще отговарят на Вашите предпочитания и вкус. Предлагаме Ви и опция за изработка по размер.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от професионален съвет при избора на шкафове за баня в град Варна и страната. Можете да разчитате на нас и за:

 • Изготвяне на проекти по индивидуални размери.
 • Изпълнение на индивидуални поръчки.