Сортиране:
Покажи:

Филтър

 • Вид
  0
  0
 • Производители
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Повърхност
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Подови сифони – линейни и рогови


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 24 от 72 продукта (3 страници)

Подови сифони – линейни и рогови


КАЧЕСТВЕНИТЕ СИФОНИ В ЕДНА БАНЯ ИЛИ В ДРУГО МОКРО ПОМЕЩЕНИЕ СА ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ, ПОНЕЖЕ ОСИГУРЯВАТ ПРАВИЛНОТО ОТИЧАНЕ НА ВОДАТА. РАЗБИРА СЕ И РАБОТАТА НА МАЙСТОРА Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ФУНКЦИОНИРАНЕ.

    Линейните подови сифони за баня вече са доста разпространени и в България, тъй като освен функционалност те имат и дизайнерски вид. Размерите при тях могат да варират от 20 до 160 см, като в зависимост от модела имат и различна визия и решетка. Предлагаме и модел в който се вгражда парче от плочка. При този вариант се вижда единствено една малко по-широка фуга от която влиза водата, като този тип решетки също е възможно да се ревизират много лесно. Обикновените, рогови сифони за баня са с размери около 10х10 см, 15х15 см,  като те могат да бъдат със странично или долно оттичане в зависимост от нуждата. Решетките при тях най-често са от неръждаема стомана.

   Триъгълните сифони за баня са сравнително нов артикул, който се монтира в ъгъла на дадено помещение и много лесно се прави наклон към тях.

Нов, дизайнерски, вид сифони за баня за стенните сифони. Те се вграждат в стената и водата се оттичате директно там. Подходящи са за подове с големи плочки за баня при което могат да се използват малки наклони.